کباب انگشتی ترکی یک نوع کباب تابه ای خوشمزه با طعمی مشابه کباب کوبیده و گزینه ای مناسب برای شام مهمانی است. این غذای خوش عطر و طعم را با نان و یا با برنج می توانید سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه کباب انگشتی
گوشت چرخ کرده:600 گرم
پیاز:1 عدد
آرد سوخاری یا آرد نخودچی:2 قاشق غذاخوری
روغن مایع:3 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
جوش شیرین (قابل حذف است):یک قاشق مرباخوری
آب لیمو:یک قاشق مرباخوری
آب یا شیر:یک استکان کوچک
آماده سازی:15 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
مجموع زمان پخت:45 دقیقه
طرز تهیه کباب انگشتی ترکی آبدار
همه مواد غیر از آب را داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه ورز دهید. درب ظرف را بسته و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
نکته : بهتر است مایه کباب را از شب قبل آماده کنید.
از مواد گلوله کوچکی به اندازه گردو برداشته به شکل انگشت فرم دهید. برای اینکه گوشت به دست نچسبد، دست تان را با روغن کمی چرب کنید. در تابه ای با روغن کم، همه طرف آن را خوب سرخ کنید.
در صورت تمایل با گوجه رنده شده، کمی رب، ادویه و کمی آب سس تهیه کرده و روی کباب سرخ شده بریزید. با دورچین دلخواه تزیین و کباب انگشتی خود رو سرو کنید.
نوش جان
نکته :
در صورت تمایل روی کباب انگشتی ها را سماق بریزید. هم چنین می توانید در صورت تمایل به مواد گوشتی سبزی خشک معطر پودر شده اضافه کنید.
فیلم طرز تهیه کباب انگشتی
طرز تهیه کباب انگشتی خانگی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده سیصد گرم
- پیاز قرمز کوچک یک عدد
- حبه سیر سه عدد
- تخم مرغ یک عدد
- پودر سوخاری سه قاشق
- جعفری خرد شده سه قاشق
- ماست سفت یک قاشق
- ادویه (نمک، فلفل قرمز، آویشن و زیره آسیاب شده) از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کباب انگشتی ترکی مخصوص
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. همه مواد را با گوشت مخلوط کرده و ورز دهید. گوشت را لوله ای شکل به اندازه انگشت فرم داده و در روغن سرخ کنید.
برای سس کمی رب گوجه فرنگی را با زرد چوبه در روغن تفت داده، ادویه و آب اضافه کنید. بگذارید روی حرارت بجوشد تا ادویه ها به رب عطر دهند. سس را روی کباب ریخته و ده دقیقه روی حرارت بگذارید تا کیاب انگشتی طعم سس بگیرد.
طرز تهیه کباب انگشتی روش کشمیری مخصوص و خوشمزه
مواد لازم برای ۳ نفر
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- نان تست ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- زردچوبه و روغن به مقدار دلخواه
طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری
قسمت های خشک اطراف نان را ببرید. نان تست را داخل ظرفی مناسب با کمی شیر یا آب خیس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند. پیاز را رنده ریز کرده، همراه با بقیه مواد به نان اضافه می کنیم. با دست خوب ورز دهید تا مایه حالت چسبنده و منسجم پیدا کند. درب ظرف را بسته و 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
.نکته : اگر عجله دارید نیاز به استراحت ندارد.
گوشت را فرم انگشت داده و در روغن کم سرخ کنید. وقتی کباب انگشتی خوب سرخ شد، چند عدد گوجه خرد شده به آن اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. گوجه فرنگی ها که نرم شدند، شعله را خاموش کرده و کباب ها را با دورچین مناسب سرو نمایید.
source : (tasvirezendegi.com) طرز تهیه کباب انگشتی
نظرات
ارسال یک نظر